Oldal kiválasztása

Az adatkezelést Pálmai Zoltánné (2111 Szada, Dózsa Görgy út 74) végzi, bejelentkező ügyfelei számára. Az adatkezelés az ügyfél önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján történik, mely a szolgáltatás igénybevétele iránti határozott szándéka alapján vélelmezhető.

Az adatkezelés a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény 3. § (1) bekezdése alapján történik. A kezelt adatok köre a felhasználók által megadott adatok (név, jelige, e-mail cím, lakcím telefonszám, stb.). A www.szadaigyumolcs.hu honlap megtekintése során automatikusan rögzítésre kerül a felhasználó IP címe, illetve a látogatásának kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben- a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokból a rendszer statisztikai adatokat képez. Az IP cím alapján a látogatás konkrét személyre nem vezethető vissza, névhez nem köthető. Az üzemeltető ezen adatokat nem kapcsolja össze személyes adatokkal.

A felhasználó által megadandó adatok esetén az adatkezelés célja a felhasználó beazonosítása, jogosultságának ellenőrzése, a megrendelt szolgáltatás kiküldésének lehetősége. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használhatja. Személyes adatokat harmadik személynek csak a felhasználó előzetes és kifejezett hozzájárulása esetén adunk ki. Ez nem vonatkozik az esetleges, jogszabály alapján kötelező adattovábbításokra.

A szolgáltató személyazonosságot nem jogosult és köteles vizsgálni, a mintát, az eredményt a megrendelő által szolgáltatott személyes adatokkal, azok valóságának vizsgálata nélkül kezeli együtt.

Fenntartom a jogot, hogy a jelen adatkezelési szabályzatot egyoldalúan módosítsam, mely módosítást Ön a módosítást követő – a Honlapra történő – első belépéssel elfogad.

Az a felhasználó, aki úgy érzi, hogy a Honlap tulajdonosa megsértette a személyes adatok védelméhez való jogát igényét polgári perben érvényesítheti vagy kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. A tulajdonos jogvita esetén – a per tárgyától függően – kiköti a Pesti Központi Kerületi Bíróság kizárólagos illetékességét.

KAPCSOLAT

Boros Gábor

+36 20 886 0936

Kérjük, hogy SMS-ben küldd el az e-mail címed, hogy a gyümölcsös pontos címét elküldhessük neked!

 

Háztáji gondolatok

Ma már hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy bemegyünk a boltba, és azt veszünk, amit éppen megkívánunk. Télen eszünk epret, Európában banánt, és dobozba zárva vesszük magunkhoz a frissességet. 

A gyümölcs- és zöldségtermesztés egyik legnagyobb varázsa, hogy megtanulunk együtt élni a természettel. Ez azt jelenti, hogy amikor nyáron megterem, akkor DEGESZRE ESSZÜK MAGUNKAT (és elrakjuk télire!)

Fogadd következő gondolatainkat nagyon sok szeretettel!

Hogyan kell szedni a cseresznyét?

A GYÜMÖLCSÖT, mindenki frissen, ropogósan, éretten, lédúsan szereti fogyasztani. No, de a növények érési ritmusa nem a vásárlókhoz igazodik, hanem - szabadföldi művelés esetén - az éghajlati, időjárási viszonyokhoz. Előszedés  A termőfelületen először megjelenő...

Vajon a befőzés ideje lejárt?

A befőzés a "régi öregek" titka. Miért nem tárazunk be télire? - Van Tesco stb. Tároljon Ő. Mindig megveszem, ami éppen kell. - Van nagymama, aki mindig gondoskodik a baracklekvárról, tepsis szilváról, málnaszörpről stb. (amik egyébként a magyar konyha...

Fotózás a cseresznyésben

Egy évben összesen 5 nap van, amikor virágzik a cseresznye és jó idő is van a fotózáshoz. A japánoknál a cseresznyevirágzás nemzeti ünnep. NÉZD MEG A LEGJOBBAKAT.....Idén elkaptuk. Köszi Merkl Kinga 🙂