Oldal kiválasztása

Sikeresen elküldött üzenet!

Most egy visszaigazoló üzenetet kellett kapnod!

Amennyiben mégsem kaptál visszaigazoló üzenetet, kérjük ellenőrizd a SPAM mappádat is! Ha akkor sem találtad meg a visszaigazolást,
kérjük, hogy telefonon is érdeklődj a rendelésed után!

Háztáji gondolatok

Ma már hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy bemegyünk a boltba, és azt veszünk, amit éppen megkívánunk. Télen eszünk epret, Európában banánt, és dobozba zárva vesszük magunkhoz a frissességet. 

A gyümölcs- és zöldségtermesztés egyik legnagyobb varázsa, hogy megtanulunk együtt élni a természettel. Ez azt jelenti, hogy amikor nyáron megterem, akkor DEGESZRE ESSZÜK MAGUNKAT (és elrakjuk télire!)

Fogadd következő gondolatainkat nagyon sok szeretettel!

Hogyan kell szedni a cseresznyét?

A GYÜMÖLCSÖT, mindenki frissen, ropogósan, éretten, lédúsan szereti fogyasztani. No, de a növények érési ritmusa nem a vásárlókhoz igazodik, hanem - szabadföldi művelés esetén - az éghajlati, időjárási viszonyokhoz. Előszedés  A termőfelületen először megjelenő...

Vajon a befőzés ideje lejárt?

A befőzés a "régi öregek" titka. Miért nem tárazunk be télire? - Van Tesco stb. Tároljon Ő. Mindig megveszem, ami éppen kell. - Van nagymama, aki mindig gondoskodik a baracklekvárról, tepsis szilváról, málnaszörpről stb. (amik egyébként a magyar konyha...

Fotózás a cseresznyésben

Egy évben összesen 5 nap van, amikor virágzik a cseresznye és jó idő is van a fotózáshoz. A japánoknál a cseresznyevirágzás nemzeti ünnep. NÉZD MEG A LEGJOBBAKAT.....Idén elkaptuk. Köszi Merkl Kinga 🙂